OK

Juridiske og økonomiske oversættelser samt retstolkning

Lej en translatør

Fra vores kontor i Kolding kan vi med kort varsel træde til og hjælpe med oversættelse af høj kvalitet til eller fra engelsk eller tysk. Vi tilbyder ganske enkelt vore kunder, at de kan leje os på time- eller dagsbasis.

Vil du vide mere om mulighederne for at leje en af os? Så ring bare til os på76 30 14 22. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig med mere information:

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Fast, ekstern translatør

Har din virksomhed et fast behov for oversættelsesassistance, uden dog at have brug for en heltids- eller deltidsansat sprogmedarbejder, kunne en løsning være at leje en af os på en mere fast basis. Ring gerne og hør nærmere om mulighederne.

Ad hoc og on site assistance

Har I brug for en translatør, kommer vi gerne ud til jer på kontoret og hjælper med diverse opgaver. Det kan eksempelvis være i forbindelse med gennemgang af en række dokumenter i et større sagskompleks, hvor

  • det ikke er nødvendigt/relevant med en egentlig oversættelse af alle dokumenter
  • det i første omgang drejer sig om at skaffe et overblik over indholdet i forskellige dokumenter
  • en summarisk og/eller mundtlig gennemgang (indledningsvis) er tilstrækkelig til, at I kan få det fornødne overblik

Assistance i spidsbelastningsperioder

Har I meget travlt i en periode, tilbyder vi også at komme ud og supplere eller assistere jeres in-house ressourcer. I den forbindelse kan vi evt. lave en fast, men tidsbegrænset aftale, så I kan planlægge jeres arbejdsdage og fordele jeres ressourcer bedst muligt.

Mundtlig gennemgang af dokumenter

Har I alene brug for en mundtlig gennemgang af tyske eller engelske dokumenter, kan vi tilbyde at komme ud til jeres virksomhed og gennemgå dokumenterne med jer ansigt-til-ansigt, eller I kan sende os dokumenterne, hvorefter vi telefonisk kan levere en mundtlig oversættelse ”fra bladet”, eller en grundigt forberedt, mundtlig oversættelse, alt efter hvad vi aftaler.

Betal kun for konkret tidsforbrug

Når du lejer en translatør gennem os, sker afregningen altid efter tidsforbrug og i henhold til nærmere aftale. På den måde kan vi tilbyde en fleksibel aftale, hvor du kun betaler for den tid, der konkret bliver brugt på din opgave.

Er du interesseret i at leje en translatør til din virksomhed, eller vil du gerne høre mere om de forskellige muligheder? Ring til os på76 30 14 22, send os en mail på tsaa@tsaa.dk eller udfyld kontaktformularen længere oppe på siden. Så tager vi en snak om dine ønsker og behov og finder sammen frem til den rette løsning.