OK

Juridiske og økonomiske oversættelser samt retstolkning

Sprogkurser

Engelsk og tysk for jurister og advokatsekretærer

Juridisk sprog er ofte kompliceret i både skrift og tale, og det kan derfor være nødvendigt at tilegne sig relevant engelsk og tysk juridisk terminologi for at kunne forstå og arbejde med fremmedsproglige juridiske tekster.

Er du interesseret i at forbedre dine mundtlige eller skriftlige sprogfærdigheder inden for juridisk engelsk eller tysk, eller vil du gerne høre mere? Så tag kontakt til os på76 30 14 22 eller via formularen herunder:

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Fokus på juridisk sprog

Hos Simonsen & Aarøe er vi specialiserede i juridiske oversættelser og udbyder på den baggrund kurser i både engelsk og tysk for jurister og advokatsekretærer. Fokus på disse kurser er netop det juridiske sprog, og du vil kunne højne dine fremmedsproglige kompetencer på det juridiske område.

Hvem henvender kurserne sig til

Kurserne er for alle, der har brug for at kunne forstå, oversætte eller selv udarbejde juridiske tekster på enten engelsk eller tysk. Du har i forvejen et godt kendskab til det pågældende sprog og har brug for at få tilføjet juridisk sprogbrug til dine kompetencer.

Med vores kendskab til retssystemerne i de engelsk- og tysksprogede områder kan vi hjælpe dig med at bygge bro mellem dansk og udenlandsk ret.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig et kursus i juridisk sprog på enten engelsk eller tysk, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Du kan altid få fat på os på76 30 14 22, og du kan også sende os en mail på tsaa@tsaa.dk eller udfylde formularen her på siden.