Tysk oversættelse

Tysk oversættelse af juridiske og økonomiske tekster er vores speciale. Som dansk tysk oversætter udfører vi både oversættelser til og fra tysk, og ud over vores speciale påtager vi os naturligvis også gerne andre typer oversættelser.

Det er vores mission at give dig en oversættelse i den bedste kvalitet - men vi vil samtidig også være en stærk og pålidelig samarbejdspartner for hver enkelt af vores kunder.

Årelang erfaring som dansk tysk oversætter

Ansvarlig for din oversættelse er en cand.ling.merc i tysk og engelsk, som desuden er beskikket tolk og translatør i tysk. Igennem årene har vi opnået stor erfaring med oversættelser, og vi har en specifik faglig kompetence inden for juridiske og økonomiske emner. Vi har en daglig, tæt kontakt til advokatbranchen og holder os løbende ajour med lovændringer og andre fagrelevante udviklinger. Dermed har vi en solid baggrund for som dansk tysk oversætter at kunne aflevere en kompetent og professionel oversættelse til dig.

Uforpligtende tilbud på tysk oversættelse

Længden på din tekst afgør prisen, men vi giver dig selvfølgelig rabat, hvis der er tale om større mængder tekst eller en tekst, der indeholder en række enslydende formuleringer. Vi har lave administrationsomkostninger, da vi selv udfører alt oversættelsesarbejde - og det giver i sidste ende dig en lavere pris.

Ring til os på telefon 76 30 14 22 og få et uforpligtende tilbud på din næste oversættelse.

Translatørerne Simonsen & Aarøe, Birkemose Allé 41, 6000 Kolding, tel. 76 30 14 22, fax 76 31 00 33, email: tsaa@tsaa.dk